Broučci si vychutnávají velký úspěch

02.12.2009 23:00

I letos to dopadlo skvěle. V pondělí večer zažila diváky zaplněná Filharmonie další vystoupení Slunovratu, který za podpory Filharmonie Hradec Králové zatančil a zahrál představení Broučci.I když jsme měli obavu, jak se nám podaří navázat na loňskou vysoko položenou laťku, podle mnoha ohlasů diváků máme pocit, že se nám podařilo navázat dobře. To "nám" znamená především Slunovratu pod vedením Blanky Vávrové a za vydatné podpory Filharmonie Hradec Králové pod taktovkou dirigenta Ondřeje Kukula.

Děkujeme všem zúčastněným - hercům, můzikantům a divákům za krásný večer. Samozřejmě děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci večera - především hradecké Filharmonii, Speciálním školám v Hradecké ulici a rodičům mladých herců. V neposlední řadě děkujeme všem sponzorům, kteří podporují aktivity našeho sdružení.

 

Jak víte, představení bylo koncipováno jako benefiční, sluší se tedy poděkovat všem divákům za to, že jsme v rámci večera vybrali cca 28 tis. Kč. Podobně jako vloni budou tyto peníze použity na dovybavení speciální místnosti určené pro relaxační a stimulační rahabilitaci Snoezelen. Místnost se v současné době intenzivně buduje, za pár týdnů se dozvíte o Snoezelenu víc.

K představení se určitě ještě vrátíme v některé z dalších aktualit, zatím na ukázku alespoň pár fotek od Martina Horkého. Další fotky budou později, stejně jako videozáznam. 

—————

Zpět