Taneční vystoupení Slunovratu v Jesličkách ... se zahradní party. Abadá Capoeira jako host !

02.06.2009 18:43

 Zveme všechny na tradiční letní vystoupení dětského divadelního souboru Slunovrat. Už podruhé budeme hosty v divadle Jesličky. Naši mladí tanečníci tentokrát vymění kroje za rifle a trička, lidovou hudbu za moderní a Hradišťan za Shakiru a Celine Dione. 

Kdy: středa 10. května v 18 hodin

Kde: sál Divadla Jesličky na Slezském předměstí

Za kolik: vstupné jako tradičně dobrovolné

A protože bude určitě hezké počasí, chystáme pro skončení představení pro děti i dospělé malou venkovní party na zahradě divadla Jesličky. Dorty a jiné sladkosti i slanosti budou připraveny, stejně jako divadelní bar.  

Doplněno 7.6.:  V rámci představení vystoupí i skupina Abadá Capoeira, se kterou jsme se seznámili při květnové benefici Tanečního divadla Honzy Pokusila ve Filharmonii. Vystoupení Abady bude určitě pro diváky zajímavým zpestřením a možná se dočkáme i improvizovaného překvapení přímo na jevišti. Nechme se překvapit :-). 

Více informací o Abadě najdete na www.hk.abada.cz. Info o výše zmíněné benefici najdete ve starších aktualitách, na fotky z benefice se podívejte do sekce Fotografie.

 Pokud by někdo nevěděl, kde najít Divadlo Jesličky, je to tady - kousek za poliklinikou na Slezském předměstí směrem ke Stoleté hospodě.

A tady jsou webovky Divadla Jesličky.

 

—————

Zpět