DVD Slunovrat a Hradišťan - distribuce

07.03.2009 00:00

Upřesnění a doplnění aktuality z 12.12.2008

DVD jsme sice stačili připravit před Vánocemi, ale DVD jsme v prosinci vypálili jen pro děti a jejich rodiny jako vánoční dárek a několik kusů jako přílohu žádostí o dotace resp. vyúčtování dotací. Jak jsme avizovali, na některých přehrávačích jsou místa, kde není kvalita záznamu ideální. Protože jsme chtěli tento problém odstranit, aby výsledný dojem byl bezchybný, věnovali jsme snaze o řešení tohoto problému čas v lednu a únoru, bohužel bez výsledku. Distribuci DVD všem příznivcům sdružení, Slunovratu a Hradišťanu zahájíme po jarních prázdninách. Slovo „distribuce“ je v našem případě trochu nadnesené, vše budeme předávat individuálně, takže prosíme o strpení, pokud se k někomu DVD nedostane „hned“.

Pokud by měl kdokoliv zájem o DVD v předstihu nebo ho nedostal do konce dubna, prosím ozvěte se na kterýkoliv z kontaktů uvedených na webu.

Možná je zajímavé zmínit, že do vypalování a kompletace DVD jsme v rámci školní „informatické“ výuky zapojili i žáky speciální školy. Věříme, že možnost podílet se na konkrétním praktickém úkolu pro ně byla (a ještě bude) zajímavá a inspirující.

—————

Zpět