Příběh vánoční dnes ve Filharmonii

17.12.2010 23:54

Divadelní soubor Slunovrat má za sebou už třetí velké vystoupení v hradecké Filharmonii. Podobně jako vloni a předloni, i letos skončilo vystoupení velkým úspěchem a herci ze Slunovratu si užili dlouhý potlesk zaplněné Filharmonie po odpoledním i večerním vystoupení. Aplaus byl určen nejen jim, ale samozřejmě i dalším účinkujícím - orchestru Filharmonie Hradec Králové a pěveckým sborům Smetana a Jitro. Zážitek z večera se slovy nesnadno popisuje, a to zvláště nám, kteří jsme vystoupení připravovali. Proto si vypůjčíme ohlas od jedné z divaček, který vystihuje atmosféru dnešního předvánočního vystoupení: 

Představení se nám moc líbilo, chodíme už na "své" herce a na tradičně nevšední atmosféru. Myslím, že za ni vděčíme hlavně upřímně a bez zábran vyjadřovaným citům dětmi na jevišti. A také souladu pohybové stránky s hudbou, za což patří gratulace těm, kteří představení s dětmi připravili. Nejvíce na děti zapůsobila scéna přinášení dárků Ježíškovi a Anežka své dojmy "dala na papír" hned po příchodu domů. Asi na ni zapůsobily i kostýmy, když je tak věrně barevně vystihla. Přikládám ten obrázek, třeba Vás potěší.

Věříme, že stejně jako nás potěšil obrázek od Anežky, potěšil celý dnešní večer ve Filharmonii všechny přítomné diváky. Jim děkujeme nejen za návštěvu a velký potlesk, ale i za peníze věnované na činnost divadelního souboru Slunovrat. Částka 27.000 Kč je pro Slunovrat opravdu krásným dárkem do dalšího roku a velkým závazkem pro další podobnou akci..

—————

Zpět