Slunovrat nominován na Hradeckou múzu

30.03.2011 22:39

Divadelní soubor Slunovrat získal dnes večer významné ocenění. Při slavnostním vyhlášení výročních cen města Hradec Králové byl Slunovrat a jeho představení Příběh vánoční mezi 3 nominovanými na Hradeckou múzu 2010 - cenu za významné tvůrčí dílo v oblasti kultury. Při pohledu na krátkou historii veřejných vystoupení Slunovratu byla pro nás nominace na Hradeckou múzu velkým překvapením a zároveň oceněním, kterého si upřímně vážíme. Být mezi nominovanými na hradecké výroční ceny společně s významnými osobnostmi hradeckého kulturního, vědeckého, sportovního a společenského života je pro Slunovrat skutečnou poctou.  

 

Cenu za nominaci na Hradeckou múzu si za Slunovrat přišla převzít umělecká vedoucí Blanka Vávrová v doprovodu Lucky Hubálkové a Míly Frolíka, kteří zastupovali ostatní herce Slunovratu.

Dnešní večer je pro nás i velkým povzbuzením do další činnosti. Uvidíme, jestli se Slunovratu podaří na letošní nominaci v příštích letech navázat. Určitě se o to pokusíme!

P.S. Večer moderoval svým neformálním stylem Filip Huml z hradeckého Draku, tak se prosím nedivte plaveckému oblečení moderátora na fotkách :-).

—————

Zpět